Progressie door zelfcoaching

Stel dat u al een tijdje slecht slaapt, geïrriteerd reageert en met tegenzin naar uw werk gaat … Heeft u dan een beginnende burn-out? Of gaat u door een lastige periode heen? De kans dat u in dit soort situaties de diagnose krijgt dat u aan een geestelijke ziekte lijdt, is vele malen groter dan dertig jaar geleden. Dat maakt een wezenlijk verschil. Het verschil tussen ziek en gezond.

Iedereen heeft weleens te maken met een lastige periode of een moeilijke keuze. Maar is er dan iets mis met u? Iedereen heeft weleens een persoonlijk doel dat hij wil bereiken. Maar heeft u dan per se een expert nodig om u te begeleiden? Een coach, therapeut of adviseur? Het antwoord is nee. Er is niets mis met u en u bent waarschijnlijk zeker zo goed in staat om uzelf vooruit te helpen.

Progressie door zelfcoaching is een praktisch pleidooi voor zelfredzaamheid. Het zet zelfcoaching neer als een goed alternatief voor professionele hulpverlening. Een veelbelovende aanpak, omdat mensen veerkrachtig zijn en kunnen veranderen. Dit boek reikt veertien eenvoudige zelfcoachingsexperimenten aan. Experimenten waarvan bewezen is dat ze werken en waar u direct mee aan de slag kunt. Voor individuen en teams die zelfstandig progressie willen boeken!

Bestellen